Mô tả công việc
  1. Plan and implement short and long term strategies to improve guests’ satisfaction of food quality to enhance food and beverages and promotion revenue.
  2. Supervise day to day all kitchen activity and associates.
  3. Supervised all food preparation.
  4. Coaches the sous chef and other members of the kitchen staff, so they perform at their best.
  5. Excellent culinary skills and good knowledge in food handling and sanitation standard.
  6. Experience in operation and menu composition, purchasing and maintaining kitchen equipment.
  7. Experiment with recipes and suggest new ingredients.
  8. Ensure compliance with all health and safety regulations within the kitchen area.
Yêu cầu công việc
  1. Over 5 years working experience in the international hotel or high-end restaurants.
  2. Strong customers and associate communication skills.
  3. Strong strategic thinking, team leadership and management skills.
  4. Ability to stay calm and perform various tasks.
  5. Great time management Up-to-date knowledge of techniques and recipes.
  6. Able to understand and communicate in English.
Phúc lợi công việc
  1. Deal with the company
Cách thức ứng tuyển

Ứng viên nộp hồ sơ trực tuyến bằng cách bấm nút Nộp đơn dưới đây

Nộp đơn 242 / 0
Logo Công ty TNHH Golden Phoenix Vietnam Công ty TNHH Golden Phoenix Vietnam
Tầng 18 Toà nhà Bitexco Số 2 Hải Triều - Phường Bến Nghé - Quận 1 - TP Hồ Chí Minh.
Quy mô: từ 50 - 99 nhân viên

Ngày đăng tuyển
19/11/2020

Nơi làm việc
Tp Hồ Chí Minh

Cấp bậc
Trưởng phòng/ Quản lý cấp trung

Ngành nghề
Khác

Kỹ năng

Ngôn ngữ trình bày hồ sơ
Tiếng Anh

Trình độ học vấn
Cao đẳng

Kinh nghiệm làm việc
5 năm

Ứng viên
Nam nữ
Tuyển dụng Giám Đốc Điều Hành
Công ty TNHH Golden Phoenix Vietnam
Nộp đơn